BVBA apotheek Patrick Meysen

Crea-ateliers in Inloophuis De Kolibrie


Het is niet altijd gemakkelijk om je gevoelens en gedachten om te zetten in woorden. Creatieve expressie kan hierbij een hulp zijn. Je kan aan de slag met wat je voelt zonder daar taal aan te moeten geven, of beter gezegd net door er een andere soort taal aan te geven. Onderzoek toont aan dat crea-ateliers heel wat voordelen met zich meebrengen. Niet alleen kan je er sociaal contact onderhouden, ook is het een laagdrempelige instap om informatie over je uitdagingen in te winnen en kan je heel wat tot uiting brengen zonder woorden.  

Inloophuis De Kolibrie trekt dan ook volop de kaart van creatieve expressie. Wekelijks kan je er meerdere dagen terecht. Je leert er kennis maken met diverse creatieve werkvormen. Je kan een creatief project uitwerken en daar je ziel in leggen. Op vraag van bezoekers werd ervoor gekozen om de ene week de ateliers in de voormiddag plaats te laten vinden en de andere week in de namiddag.  

De oneven weken kan je bij hen terecht op dinsdag, woensdag en donderdag van 14.00 tot 17.00 uur. De even weken kan je bij hen terecht op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur.  

Denk je “is dit wel iets voor mij?” Ga dan alvast een kijkje nemen en test het eens uit. Denk je “wat gaat me dit allemaal kosten?” Naar trouwe gewoonte zorgt De Kolibrie ervoor dat de kosten zeer laag zijn. Vaak wordt gewerkt met recyclagemateriaal en enkel de materialen die ze zelf dienen aan te kopen, worden doorgerekend.  

Word je geconfronteerd met een chronische ziekte en lijkt het je wat om creatief aan de slag te gaan met de ganse wirwar van emoties waarmee je geconfronteerd wordt? Aarzel niet en ga alvast kennismaken met het crea-aanbod van inloophuis De Kolibrie.  

Mieke Haels, een creatieve duizendpoot, gaat deze ateliers begeleiden.  

Meer informatie over waarmee we precies aan de slag gaan, vind je op onze facebookpagina. Graag inschrijven via info@dekolibrie.be  

Meest Recente Posts

In de kijker