BVBA apotheek Patrick Meysen

Countdown: nog 8 dagen, schrijf je nu in


SAMEN gaan we van 1 tot 10 oktober de challenge aan om onze veerkracht te boosten door verbondenheid te creëren en versterken. Natuurlijk heb je meer dan 10 dagen nodig om je veerkracht te boosten, maar onze challenge is dé manier om de eerste stapjes te zetten. 

Wat mag je verwachten van deze Challenge? 

  • Je ontvangt dagelijks een mail met 2 challenges. Je kiest er eentje uit om mee aan de slag te gaan. Je mag ze uiteraard ook beiden doen! 
  • Je helpt anderen door jouw ervaringen te delen op Facebook of Instagram. Daarnaast krijg je er ook veel voor terug. Alleen al het deelnemen aan deze challenge en deze ervaring delen met anderen, levert je dat fijne gevoel van verbondenheid op. 
  • Persoonlijke groei: onze challenge is afgestemd op iedereen in elke levenssituatie, iedereen kan hem dus aangaan. De groei die je zal doormaken, is afhankelijk van jouw inzet en de mate waarin je jouw uitdagingen aangaat. 
  • Een dubbele beloning aan het eind: naast de onschatbare waarde van de challenges die je dagelijks bent aangegaan, krijg je ook nog een leuke bonus van ons! 

Ja, ik doe mee en schrijf me in

Meest Recente Posts

In de kijker