BVBA apotheek Patrick Meysen

30 Jaar Apotheek Meysen Peer

 

Wij vieren deze maand ons 30-jarig bestaan en daar pakken we de hele maand april groots mee uit. We hadden het graag persoonlijk met jullie gevierd onder het genot van een hapje & een drankje, maar dat is helaas niet mogelijk. Dus zijn we op zoek gegaan naar een alternatief om jullie in de bloemetjes te zetten. Want zonder klanten geen apotheek!

 
Bedankt voor het vertrouwen dat velen onder jullie al jaren in ons stellen. Het is voor ons een eer om je vertrouwde huisapotheek te mogen zijn en hopen dit nog vele jaren te blijven.
 
Wat valt er te winnen?
 
ELKE DAG in april maak je kans op 1 waardebon van 30 euro*. Ben jij niet de gelukkige? Jammer maar je wint sowieso een troostprijs.
 
Op 29 april geven we maar liefst 3 waardebonnen van 30 euro weg!
 
Kinderen t.e.m. 12 jaar krijgen een kleurplaat en -potloden, die je kunt aanvragen bij de balie. Bij het inleveren van de kleurplaat krijgt je kind een kleine verrassing en zijn of haar kunstwerkje wordt opgehangen in de apotheek.
 
 
*Bij iedere aankoop in april krijg je een lot. Trek het stickertje weg en ontdek meteen of je gewonnen hebt. Loten worden gegeven bij aankopen in de apotheek, bij levering aan huis en bij aankopen via de website.

Meest Recente Posts

In de kijker