BVBA apotheek Patrick Meysen

Coronatijden vragen om creatieve oplossingen!


We proberen het besmettingsrisico in onze apotheek zo laag mogelijk te houden om op die manier zowel jullie als onszelf zoveel mogelijk te beschermen. Daarom stellen we het volgende voor:

Ben je besmet met het coronavirus, kom dan zelf NIET naar de apotheek en stuur ook geen huisgenoten naar onze apotheek. Dat geldt ook voor mensen die symptomen van een luchtweginfectie hebben zoals hoesten, koorts, niezen, grieperig gevoel en keelpijn. Neem telefonisch contact en wij bekijken hoe we je bestelling bij jou thuis krijgen.

Hoe krijgen we jullie bestellingen/voorschriften zo veilig mogelijk in de apotheek?

In volgorde van voorkeur:

1. Stuur een mail met je bestelling of je voorschrift of enkel je elektronische code door naar team@apotheekmeysen.be. Je arts kan ons ook na een telefonische consultatie een mail met voorschrift of code doorsturen.
2. Maak gebruik van onze app farmamobile, onze handige gezondheidsapp. De app is gratis te downloaden via Google Play en ook via de App Store! Indien je dit wenst te gebruiken, installeer de app en vraag ons dan eerst per mail een persoonlijke code aan. Opgelet: je kan pas iets bestellen met deze app als je van ons je persoonlijke code ontvangen hebt.
3. Je kunt ook via het reservatieformulier op onze website je bestelling doorgeven.
4. Steek je voorschrift of bestelling in onze speciaal voorziene brievenbus (onder de doorgang).Wij lichten onze brievenbus 2x per dag: 's morgens (10u) en 's middags (15u) om jullie bestelling zo snel mogelijk bij jullie thuis te krijgen.

5. Bel je bestelling door op het nummer 011/610 300. Aangezien de drukte in de apotheek hebben we liever dat we deze manier zo veel mogelijk proberen te beperken.

Bestellingen die gedaan worden op weekdagen voor 15u worden dezelfde dag nog bij jullie thuis geleverd.

Hoe krijgen we jullie bestelling veilig bij jullie thuis?
Wij leveren bij jullie thuis op een plaats die jullie bij voorkeur op voorhand doorgeven : brievenbus (Let op: niet alle verpakkingen passen in de brievenbus), voordeur, ...We sturen je een sms als de bestelling afgeleverd is.

Welke gegevens hebben we nodig?

1. Naam
2. Adres
3. Emailadres
4. Gsm-nummer
5. Plaats waar we de bestelling mogen achterlaten.

Hoe gebeurt de betaling?

Via overschrijving op het nummer BE45 8601 0899 0289 met vermelding van het kassaticketnummer.Opmerkingen: 
  •  Voorschriftplichtige geneesmiddelen kunnen enkel met een geldig voorschrift geleverd worden.
  • Bepaalde producten en geneesmiddelen zijn niet leverbaar op dit moment:maskers, handschoenen, dettol, ontsmettende gels en zepen.
  • Bepaalde geneesmiddelen waren al voor de Corona-crisis moeilijk leverbaar. Dit blijft ongewijzigd. Het merendeel van de geneesmiddelen is echter vlot leverbaar. Als een geneesmiddel een langere leveringsduur heeft, stellen we jullie hiervan op de hoogte.
  • De regering legt extra maatregelen op voor de verdeling van paracetamol (= Dafalgan). Er mag slechts 1 doosje paracetamol 1g per gezin afgeleverd worden om een vlotte bedeling voor iedereen te voorzien.
  • Hebben jullie vragen over de geneesmiddelen, stel deze bij voorkeur via mail.
  • We rekenen geen leveringskosten aan en leveren enkel binnen grondgebied Peer.
  • Like en volg ons op Facebook en blijf zo van alle laatste veranderingen op de hoogte. 
Ons team van gemotiveerde medewerkers staat steeds voor jullie klaar. Aarzel niet om ons om raad te vragen. 
Meest Recente Posts

In de kijker