BVBA apotheek Patrick Meysen

Oog voor kwaliteit


Wij willen voortdurend werken aan het verbeteren van de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening.
Enerzijds willen we erover waken dat we kwaliteitsvolle producten leveren aan ons cliënteel, maar tevens vinden we het heel belangrijk om naar een optimale farmaceutische zorg te streven.

Hiervoor staan we met een team voor je klaar. Op regelmatige basis scholen wij ons bij en iedereen heeft zijn eigen sterktes waardoor we je nog beter kunnen helpen.

Sedert 2008 zijn we in samenwerking met het Vlaams Centrum voor Kwaliteit nog een stap verder gegaan : jaarlijks proberen we via een verslag onze kwaliteit onder te loep te nemen. Door dit te doen, merken we dingen die nog beter zouden kunnen.

Ook willen we luisteren naar wat de cliënten over ons zeggen, denk maar aan de tevredenheidsmeting die we afgenomen hebben in 2009.

Onze inspanningen worden niet alleen beloond door een hogere werkvoldoening In 2011 mochten we voor de derde keer op rij een erkenning ontvangen van het Vlaams Centrum voor Kwaliteit. We behaalden er goud en mochten ons dossier 'the best of all' noemen. Een opsteker voor ons team.

De zorg voor ons cliënteel staat centraal en is de drijfveer waarvoor we ons dagdagelijks willen blijven inzetten.

Meest Recente Posts

In de kijker