BVBA apotheek Patrick Meysen

Gezondheidsapp Farmamobile: veilig & gratisOntdek de 5 mogelijkheden van Farmamobile

1. Vind snel de dichtsbijzijnde apotheek

FarmaMobile bezit een ingebouwde gps-functie die vliegensvlug de dichtsbijzijnde apotheek kan lokaliseren.

  • Zoek op stad, postcode, dienst of openingsuren.
  • Zodra je een apotheek hebt gekozen, verschijnt er een informatiepagina met daarop de openingsuren en diensten van de apotheek.
  • Je kan de resultaten op twee manieren bekijken: op een kaart of in een lijst.

2. Stuur een foto van een voorschrift

Met deze dienst stuur je ons een foto van het voorschrift dat je arts heeft meegegeven.Wij maken vervolgens de voorgeschreven producten klaar en laten je via de app weten wanneer je de bestelling kunt afhalen. Zo verlies je geen tijd!In de apotheek lever je je originele voorschrift in bij het afhalen van je bestelling. We geven je bovendien het nodige advies in verband met je bestelling. Hier kunnen we rustig de tijd voor nemen, je bestelling staat immers al klaar!

3. Waarschuwingen in verband met een behandeling

Deze functie is vooral geschikt voor patiƫnten die veel geneesmiddelen innemen en/of een langdurige behandeling volgen. Je krijgt een herinnering wanneer het tijd is om je medicatie in te nemen met vermelding van de dosis. Je hoeft dus nooit meer bang te zijn dat je vergeet om je medicatie in te nemen.

  • Je smartphone geeft dus een herinnering aan het tijdstip, het geneesmiddel en de dosis die je moet innemen.
  • Je bevestigt je inname via de app.
  • Voor je gemak kan je de momenten van inname aanpassen in de app.

4. Vraag je apotheker om raad

Twijfels over medicatie? Een vraag over de apotheek? Vraag ons om raad door een bericht en foto te sturen. We antwoorden je zo snel mogelijk via de app, je ontvangt dan een melding op je smartphone.

5. Geneesmiddelenbewaking

Als er in verband met een voorschrift problemen of bijwerkingen optreden, kan je deze melden.

Wij kunnen dit vervolgens doorgeven aan de nationale bevoegde instanties voor geneesmiddelenbewaking. Zo help je om meer gegevens te verzamelen.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van gezondheidsinformatie en -tips in onze blogs en nieuwigheden in de apotheek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief. 

Meest Recente Posts

In de kijker